Punt uitzendbureau

Werkwijze

Bij PUNT Uitzendbureau zijn we graag transparant over wat we doen en wat je van ons kunt verwachten. Benieuwd naar wat ons team precies voor je doet? Wij lichten het graag toe.

Werkwijze

Van vacature naar droombaan

Heb je jouw droomfunctie gevonden via een vacature van PUNT Uitzendbureau? Leuk! We gaan samen kijken of de uitdaging bij jou past. Wat kun je van ons verwachten? Na het ontvangen van jouw sollicitatie bekijkt ons team jouw CV en motivatie, waarna we contact met je opnemen voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek kijken we naar je diploma’s en ervaringen, maar dit is niet het belangrijkste! We kijken naar wat je graag wilt doen en naar je motivatie voor deze functie.

Zijn we beide enthousiast na de intake, dan bespreken we jouw profiel met de opdrachtgever. Zorg dat je een referentie opgeeft tijdens het intakegesprek, zodat alle partijen een goed beeld van je kunnen krijgen.

Val je ook bij de opdrachtgever in de smaak? Dat is eigenlijk geen verrassing meer na onze intake, maar natuurlijk wel fijn om te horen! Als alle afspraken zijn gemaakt, kun je aan de slag! Uiteraard nemen wij regelmatig contact met je op om te vragen hoe het gaat. Mocht je vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!

Werkwijze

Van openstaande vacature naar nieuw talent

Op zoek naar nieuw talent? Wij helpen graag! Het maakt voor ons niet uit of je al eerder via ons een vacature hebt uitgezet of compleet nieuw bent. We bekijken samen de mogelijkheden voor de vacature en komen graag langs om een goed beeld te krijgen van de werkomgeving. Aan de hand hiervan maken we afspraken over wat Punt uitzendbureau uit handen gaat nemen.

Wij gaan actief zoeken naar de juiste kandidaat voor de vacature, en bespreken eventuele extra mogelijkheden om de vacature onder de aandacht te brengen.

Hebben we een geschikte kandidaat gevonden? Maken we een afspraak voor kennismakingsgesprek. Na een positief gesprek kan het nieuwe talent starten. Wij houden regelmatig contact.

Meer weten over wat we kunnen betekenen voor werkgevers? Bekijk dan snel deze pagina.

Punt uitzendbureau

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar nieuw talent?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, of staat jouw organisatie te trappelen om nieuw talent te verwelkomen? PUNT Uitzendbureau regelt het voor je! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk alvast de vacatures.