Punt uitzendbureau

Werkgevers

Bij PUNT Uitzendbureau vinden we het belangrijk dat werkgevers het juiste talent aannemen/aantrekken. Daarom gaan we graag in gesprek om de perfecte aanpak samen te bepalen. Afhankelijk van de wensen en behoeften, ontzorgen we de volgende processen:

Werkgevers

Personeelsplanning

Wil je ondersteuning bij de personeelsplanning? Ons team staat klaar. Wij zorgen ervoor dat het beheer van je personeel, de afdelingen en de in te plannen diensten overzichtelijk worden bijgehouden. Hierbij ondersteunen we bij het realiseren van het rooster in een online omgeving, zodat het rooster eenvoudig te delen is het met het personeel. Doordat alles in één overzicht wordt bijgehouden, kun je eenvoudig de urenregistratie in de gaten houden en wordt de salarisadministratie een stuk eenvoudiger.

Werkgevers

Werving en selectie

Werving en selectie is een vorm van recruitment, waarbij het aanstellen van vast personeel wordt uitbesteed aan een derde partij. Dat betekent dat PUNT Uitzendbureau een vacature invult voor een bedrijf dat nieuwe werknemers nodig heeft. Dat gebeurt aan de hand van een database van kandidaten die een baan zoeken. Wat kunnen wij hierin precies betekenen?

Punt uitzendbureau

Outplacement

Outplacement is een begeleidingstraject waarbij het doel is om zo snel mogelijk een nieuwe baan te vinden bij een andere werkgever. De aanleiding voor een outplacementtraject kan een reorganisatie zijn. Een andere reden voor outplacement die voorkomt is een arbeidsconflict tussen werkgever en werknemer. In die situatie is het beter als de werknemer op zoek gaat naar een nieuwe baan bij een andere werkgever. Verder kan een outplacementtraject ingezet worden als de werknemer zijn of haar functie niet kan behouden bij onvoldoende functioneren. PUNT Uitzendbureau verzorgt het vinden van nieuw talent voor de werkgever én het vinden van een nieuwe uitdaging voor de werknemer.

Punt uitzendbureau

Op zoek naar nieuw talent?

Staat jouw organisatie te trappelen om nieuw talent te verwelkomen? PUNT Uitzendbureau regelt het voor je! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook staan wij klaar om andere zaken uit handen te nemen. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over.