Punt uitzendbureau

Schoonmaak

Sta jij te trappelen om aan de slag te gaan in de schoonmaakbranche? PUNT Uitzendbureau helpt je met het vinden van jouw droomvacature!

Schoonmaak

Onze vacatures

Calamiteitenmedewerker

Allround medewerker glasbewassing

Schoonmaakmedewerk(st)er

Punt uitzendbureau

Hygiëne is altijd al belangrijk geweest binnen bedrijven, maar door de toenemende controles wordt het steeds belangrijker.

Werken in de schoonmaakbranche

Schoonmaken, het klinkt niet sexy maar het is een onmisbare schakel binnen élke organisatie. Daarnaast is het een hele flexibele branche, wat het erg geschikt maakt als bijbaan naast een studie of een gezinsleven. Binnen de schoonmaakbranche kan het voorkomen dat je buiten “normale” werktijden werkt.

Soorten schoonmaak functies

Schoonmaak functies zijn er binnen elke organisatie. Zo kun je werken vanuit een schoonmaakbedrijf waardoor je wordt geplaatst bij kantoren, scholen of gebouwen. Maar ook is het mogelijk om direct bij een bedrijf zelf te gaan schoonmaken. Wij zetten de meest voorkomende binnen PUNT Uitzendbureau op een rijtje.

Punt uitzendbureau

Schoonmaak functies in heel Nederland

Wil jij een steentje bijdragen aan de hygiëne van organisaties in Nederland? PUNT Uitzendbureau staat voor je klaar met vacatures in heel Nederland. Solliciteer direct via de website of laat een open sollicitatie achter!