Punt uitzendbureau

Administratie

Sta jij te trappelen om aan de slag te gaan in de administratiebranche? PUNT Uitzendbureau helpt je met het vinden van jouw droomvacature!

Administratie

Onze vacatures

Assistent Inkoop, 32-40 uur

introductie Ben jij heel gestructureerd en sta jij helemaal op scherp als het gaat om uitzoeken van administratieve zaken? Ga dan aan de slag als Assistent inkoop.
Punt uitzendbureau

Administratieve functies, geen enkele branche en sector kan eromheen. De werkzaamheden zijn erg uiteenlopend en zijn afhankelijk van het bedrijf waar jij terecht komt. Wil jij graag jouw administratieve kennis inzetten om een organisatie te helpen? Ontdek onze vacatures!

Werken in een administratieve functie

Wanneer je werkt in een administratieve functie, heb je een hoge verantwoordelijkheid binnen een organisatie. Afhankelijk van de sector waarin je gaat werken, kun je kiezen voor een administratieve functie met een specialisme, of een brede functie.

Soorten administratieve functies

Doordat administratieve functies in elke branche en sector nodig zijn, is de inhoud van de vacature vaak afhankelijk van waar jij komt te werken. Een administratieve functie is de ideale uitdaging voor een echte duizendpoot die houdt van cijfers en goed overweg kan met verschillende systemen, zoals Excel, Word, PowerPoint etc. Benieuwd welke administratieve functies er zijn? Wij zetten de meest voorkomende binnen PUNT Uitzendbureau op een rijtje.

Punt uitzendbureau

Administratieve functies in heel Nederland

Ligt jouw passie bij een administratieve functie? PUNT Uitzendbureau staat voor je klaar met vacatures in heel Nederland. Solliciteer direct via de website of laat een open sollicitatie achter!

Contact