Punt uitzendbureau

Over PUNT

PUNT Uitzendbureau is in 1996 opgericht en sindsdien niet meer weg te denken uit de uitzend- en flexbranche. Wij zijn net zo professioneel, ervaren, georganiseerd en flexibel als onze doelgroep. Wij staan klaar voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, maar ook voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent. We zijn bekend in de markt en zijn ingespeeld op ad hoc situaties.

Punt uitzendbureau

Het team

PUNT Uitzendbureau wordt gekenmerkt als een dynamisch en gedreven bureau. We zijn vastbesloten om voor iedere specifieke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

Wij zijn SNA gecertificeerd en sinds 2017 ook VCU gecertificeerd. Dit houdt in dat de veiligheid van onze uitzendkrachten hoog in het vaandel staat. Zo weet je zeker dat je in een goede werkomgeving terecht komt.

Stephanie

25 Jaar ervaring in de uitzendbranche. Deze branche heeft voor haar geen geheimen. Stephanie is enthousiast en blijft altijd zoeken naar passende oplossingen voor elke een situatie. Ze houdt van eerlijk zakendoen en straalt positiviteit uit. Stephanie is recht door zee en draait er niet omheen. Tevens is ze dé expert op het gebied van veiligheid.

Caroline

30 Jaar ervaring in de uitzendbranche. Caroline maakt zich hard voor alle partijen vanuit wederzijds belang. Ze legt gemakkelijk contact met verschillende partijen, waardoor ze altijd een passende oplossing vindt. Caroline is energiek en goed in enthousiasmeren en inspireren van anderen.

Leticia

De jongste van de club met inmiddels al 7 jaar ervaring. De backoffice heeft geen geheimen voor haar! Leticia is een kei op het gebied van salarisadministratie. Door haar dynamische en hands-on mentaliteit aard houdt ze zich bezig met veel meer dan dat. Leticia is stressbestendig en de rots in de branding van PUNT.

Marieke

De nieuwe aanwinst van ons team. Heeft een echte hands-on mentaliteit en gaat geen uitdaging uit de weg. Omdat de functie zo afwisselend is en iedere dag anders, haalt ze hier zelf veel voldoening uit. Ze streeft naar duurzame verbindingen tussen werkgevers en werknemers. Iedereen krijg 100% van haar aandacht, energie en ideeën. Marieke is werkzaam op maandag en dinsdag en op donderdag- en vrijdagochtend.
Punt uitzendbureau

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of naar nieuw talent?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, of staat jouw organisatie te trappelen om nieuw talent te verwelkomen? Punt Uitzendbureau regelt het voor je! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk alvast de vacatures.

Contact